PUBLICITAT

Villar causa furor en l'arribada de la Copa del Món del 2010 al Principat

  • El president de la Federació Espanyola porta un trofeu que s'exposa avui a Illa Carlemany
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
A l'esquerra Villar s'immortalitza amb uns nens i la Copa del Món, ahir a l'ambaixada espanyola. A la dreta el president de la RFEF bromeja amb Giribet Foto: TONY LARA

La Copa del Món que va guanyar la selecció espanyola l'estiu passat a Sudàfrica i que s'ha ofert a l'afició de tots els racons del país veí va venir ahir, per fi, a Andorra de la mà del president de la Federació (RFEF), Ángel María Villar en una visita protocolària a l'ambaixada espanyola d'Andorra que va causar furor al centenar de presents, entre els quals hi havia personalitats del món polític del Principat com ara Rosa Ferrer, Jaume Bartumeu o Josep María Camp i de l'esport, com Toni Giribet, Koldo Álvarez i diversos integrants de l'staff tècnic de la FAF i del vestidor de la tricolor.

La presència de Villar va causar furor sobretot entre les ciutadans anònims que van voler veure el trofeu de prop i que també van poder tocar, fotografiar-se amb ell i amb el president de la RFEF. «Estem feliços per aquest èxit i de portar la Copa a Andorra. Sobretot per als nens, que la poden gaudir i viure el seu moment amb ella», va comentar un Villar que en tot moment va mantenir un somriure d'orella a orella acompanyat per un discurs de germanor amb el Principat: «Sempre que vinc a Andorra rebo un tracte extraordinari, em sento com a casa i haig d'agrair aquesta invitació a un acte senzill, solemne però de gran transcendència», va dir amb satisfacció. Giribet, de la seva banda, també va definir com «un orgull» la visita del seu homòleg espanyol.

La Copa del Món ha pernoctat aquesta nit a Illa Carlemany –coberta per una vitrina– i romandrà avui també durant tot el dia perquè tothom que ho desitgi pugui veure-la i fotografiar-se amb ella.

¿AMISTÓS ANDORRA-ESPANYA? / Una altra de les assignatures pendents que surten de les excel·lents relacions entre la FAF i la RFEF és la disputa d'un amistós. Villar va afirmar estar «desitjós» i va demostrar estar al corrent de l'actualitat andorrana: «Sé que es farà un estadi nou [la reforma del Comunal] i és un partit que desitgem tots. És qüestió de buscar una data...».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT