PUBLICITAT

Els ex jugadors del Barça ens visiten al juny

I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Fusté, Rexach, Puig i Valera durant la presentació, ahir. Foto: TONY LARA

BIBM, que té un acord de patrocini amb el FC Barcelona, lidera una nova iniciativa que aplegarà al Principat més de 300 persones que han estat història en el món futbolístic del club blaugrana durant el primer cap de setmana del juny.

Es tracta d'una trobada d'ex jugadors i també de la Folga 65 –tots aquells que superen aquesta edat– en la qual hi hauran noms mítics com els de Reina, Gallego o Fusté. Els andorrans que han vestit la samarreta del Barça i que formaran part d'aquesta trobada són Bernaus, Lucendo, Samarra, Roig, Lluís Miquel Aloy, Gómez, Guevara, Coll, Obregon i Josep Maria Rodríguez. «Al principi, al 1959 quan es va fundar l'Agrupació, era una trobada per jugar partits i recaptar diners per a aquells ex jugadors que necessitaven ajut econòmic», va explicar el propi Fusté, ara un dels pesos pesants de l'entitat, en referència a que en aquella època no existien els contractes milionaris. «Però hem anat creixent i ara tenim uns 900 socis. Cada dia tenim més força i en part és gràcies a la junta actual del club, que ens recolza», va prosseguir.

El president, Sandro Rosell, encapçalarà els actes en un cap de setmana en què s'esperen uns 300 ex jugadors i acompanyants. El dia fort, el dissabte 4, es jugarant 3 partits al Comunal i un dinar per celebrar el 50è aniversari de la penya blaugrana d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT