PUBLICITAT

S'inaugura Andoflora 2011 amb un marcat accent pedagògic

  • Camp destaca que el número de participants no ha baixat respecte l'edició de l'any passat, sinó que "malgrat els difícils temps econòmics s'ha estabilitza"
20_05_2011_josepmaricamp
El cònsol major de la Massana, Josep Maria Camp, i el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, en el decurs de la inauguració de la divuitena edició d'Andoflora aquest migdia. Foto: ANA / A. R.
La Fira mercat de la planta i la flor, Andoflora, ha estat inaugurada aquest divendres al migdia. En destaca el fet d'haver-se estabilitzat en 21 estands i la novetat de l'espai pedagògic per als escolars destinat a crear un jardí d'1,2 metres quadrats. Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats relacionades amb el món de la planta i la jardineria. La temàtica d'enguany és Blanc i Negre, els dos colors de base, tant contraposats com complementaris.
Aquest divendres al migdia s'ha inaugurat la divuitena edició de la Fira mercat de la planta i la flor Andoflora a la plaça de les Fontetes de la Massana. L'espai compta amb 21 expositors relacionats amb el sector de la floristeria i la jardineria, i el cònsol major, Josep Maria Camp, ha destacat que el número no ha baixat respecte l'edició de l'any passat, sinó que "malgrat els difícils temps econòmics s'ha estabilitza"'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT