PUBLICITAT

Militants del PS busquen un comitè executiu «d'unitat»

  • La plataforma treballa per dotar l'òrgan de nous objectius i «formes de fer»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Militants de diferents sensibilitats del Partit Socialdemòcrata (PS), constituïts en una «plataforma d'unitat», continuen treballant per construir una candidatura també «d'unitat» al comitè executiu. Ahir mateix celebraven la que era la segona reunió de treball, i van anunciar que les trobades es continuaran fent.

Ahir encara no es va parlar dels noms que podrien integrar aquesta candidatura que hauria de substituir l'actual comitè executiu, que està dimitit, segons van comentar alguns integrants de la plataforma. Tot just era la segona trobada, i «està tot encara als fonaments de la casa», van explicar fonts properes. Damunt la taula hi havia un «primer esbós» d'objectius i de «forma de fer» dels que es vol dotar la nova executiva. De fet, aquesta seria la prioritat de la plataforma, segons van manifestar alguns dels militants presents a la trobada. A més de l'esbós, s'esperava que sortís també l'anàlisi que en fes el grup d'Esquerra Socialista, que en la primera trobada de la plataforma d'unitat no va sortir.

Però a part d'això, els consultats no van voler aprofundir ni entrar en el detall de la discussió que van mantenir ahir, ni dels acords als que van arribar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT