El Porto acaba amb el Barça a la pròrroga de quarts de final

• El Reus Deportiu es desfà del Valdagno i jugarà la semifinal avui contra el Candelaria
R. M. S.

El Porto va aconseguir la victòria a la pròrroga i de falta directa. Foto: TONY LARA

Gran ambient al Poliesportiu d'Andorra la Vella per acollir el segon dia de la Final a 8 de la Lliga Europea. El públic va omplir el pavelló, sobretot a la segona cita del dia, el matx entre el FC Porto i el FC Barcelona, gairebé una final anticipada. 1.500 persones van veure el passi del Porto a semifinals en derrotar el Barça per 4-3 a la pròrroga i amb gol d'or. En el partit d'abans, el Reus Deportiu va superar els quarts de final en vèncer l'AS Valdagno 2-4. El Porto juga avui les semifinals contra el Liceo a les 20.30, mentre que a les 18.45 buscaran un lloc en la final el Candelaria i el Reus Deportiu.

El Barça no va poder amb el Porto tot i que va manar sempre en el marcador. Es va avançar a la primera part i just començar la segona meitat Torra anotava el 0-2 (el 0-1, de Carlitos). Tot semblava directe cap a semifinals, però Ventura de penal acurtava distàncies i a vuit minuts del final Garcia empatava 2-2. La tensió era màxima i Reinaldo Garcia va tornar a avançar el Barça amb el 2-3. Quan tot semblava fet, Gil va empatar a 17min 17s del xiulit final. A la pròrroga i amb la norma de gol d'or, aquest va arribar precisament gràcies a Gil i una falta directa. 4-3 i el Porto a semifinals i el Barça a casa.

En el primer duel del dia, el Reus Deportiu va vèncer per potencial el Valdagno. A la mitja part es va arribar amb 0-2 per al Reus Deportiu, tot i que just començar la represa els italians van reduir distàncies (1-2). Quan més força treia el Valdagno per empatar, el Reus va matar el matx amb l'1-3. Els transalpins encara van tenir l'opció de remuntar amb una falta directa, però la pilota no va entrar. Amb tot, el 2-3 va arribar, però quan l'afició italiana més prop veia l'igualada, una falta directa a favor del Reus a 10s del final els va sentenciar, perquè en aquest cas la pilota sí que va entrar (2-4).