PUBLICITAT

La Travessa de Canillo obrirà la Copa d'Andorra el pròxim 26 de juny

  • Les altres tres curses seran el 10 de juliol, el 7 d'agost i el 16 d'octubre
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de la presentació d'ahir a la seu de BIBM Foto: TONY LARA

La 24a edició de la Copa d'Andorra de curses de muntanya no varia respecte a la temporada passada. Seran altra vegada quatre proves, i començarà amb la Travessa de Canillo el pròxim 26 de juny, prova organitzada pel Soldeu Esquí Club que serà puntuable per a la Copa del Món com a Trail, i on hi serà la totalitat de l'equip nacional de la FAM en aquesta competició.

El calendari preveu que la següent cita sigui el 10 de juliol amb la Travessa d'Encamp, per continuar el 7 d'agost amb la Travessa de la Massana i Ordino (aquest any des de la Massana), totes dues proves organitzades per Muntanya Activa. La cita final de la Copa d'Andorra no arribarà fins el 16 d'octubre amb la disputa del Cross Vertical Prat Primer, a càrrec en aquest cas del Club Pirinenc Andorrà.

PUNTUACIÓ / La Federació Andorrana de Muntanyisme ha establert només una petita variació en el sistema de puntuació per a la Copa d'Andorra. Aquesta temporada es tindran en compte els resultats de tres proves, eliminant el pitjor dels resultats. Amb això, segons va explicar ahir el director tècnic Carlo Ferrari, es pretén que s'arribi a l'última cita amb tot obert en la classificació general, amb més emoció per saber quins seran els vencedors en les diferents categories. La previsió és rondar més o menys les xifres de participació de l'any passat, amb un centenar de corredors per cursa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT