PUBLICITAT

La Copa del Món estarà a l'abast del públic demà i dissabte

  • Serà a Illa Carlemany, però demà també hi haurà un acte protocol·lari a l'ambaixada espanyola
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La Copa del Món i Del Bosque, ahir a la presó d'Alcalà-Meco Foto: EFE / KOTE RODRIGO

la Copa del Món que la selecció espanyola va conquerir el passat estiu a Sudàfrica serà al Principat, com va avançar EL PERIÒDIC en la seva edició del passat 15 d'abril. El trofeu estarà exposat demà i dissabte al centre comercial Illa Carlemany, a més que farà una visita protocol·lària a l'ambaixada espanyola, on s'hi espera la presència del seleccionador Vicente Del Bosque, encara per confirmar. Qui sí hi serà és el president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar. Que la Copa del Món sigui al Principat ha estat una gestió de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) a través del seu secretari general, Tomàs Gea. Les bones relacions entre les dues entitats han permès que el trofeu estigui per un dia a l'abast dels aficionats del futbol del país.

La planta zero d'Illa Carlemany instal·larà un fort sistema de seguretat per envoltar aquesta Copa del Món en les hores que hi serà al centre comercial. Els aficionats que vulguin fer-se una fotografia amb el màxim guardó del futbol mundial, tindran la copa a la seva disposició demà de 12.00 a 16.30 i de 20.30 a 21.00. Diumenge hi serà també a Illa Carlemany de 10.00 a 18.30. Així mateix, la FAF va informar ahir que demà des de les 16.30 fins a les 20.00 el trofeu estarà a la ambaixada espanyola per fer un acte protocolari amb la presència de Villar i possiblement Del Bosque.

La federació andorrana va informar de la mateixa manera que de seguida que Gea es va posar en contacte amb la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per poder rebre el trofeu durant uns dies, la RFEF va assegurar que hi vindria, però no va confirmar el dia fins el passat dimarts. Ahir la Copa del Món i el seleccionador Vicente Del Bosque van ser a la presó espanyola d'Alcalà-Meco, on van fer les delícies dels interns que no van dubtar a tocar-la i fer-se fotos per al record amb ella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT