PUBLICITAT

Candelaria i Liceo, els primers semifinalistes de la Final a 8

  • El plat fort d'avui és a les 20.30 amb el duel entre els favorits al títol, FC Porto i FC Barcelona
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El Candelaria es va imposar per 0-2 al Blanes a la part final de la segona meitat Foto: TONY LARA

Ahir es va disputar la primera jornada de la Final a 8 de la Lliga Europea amb dos enfrontaments que van deixar els primers semifinalistes de la competició. Els portuguesos del Candelaria i el Liceo van aconseguir el bitllet per la següent ronda a un Poliesportiu amb un ambient acceptable però no ple en cap cas, tot i que avui s'espera que els dos partits del dia donin una millor imatge de les graderies.

En l'enfrontament que obria la Final a 8 entre el Blanes i el Candelaria la igualtat va ser la tònica predominant durant la primera part. Així, al descans es va arribar amb el marcador amb empat a zero, i en els següents 25 minuts la cosa no va canviar fins que restaven cinc minuts, quan el Candelaria es va avançar. El Blanes va voler reaccionar però el conjunt de les Açores, amb molt suport a la graderia, va sentenciar amb el 0-2 que li donava el passi.

En el següent partit, el Liceo el Noia van sortir a totes i tot i que la igualtat es va notar amb diferents fases de domini per cada conjunt, finalment el Liceo es va endur el gat a l'aigua amb un 7-4 que el permet somiar amb estar a la final.

AVUI, EL BARÇA / Avui es disputen els altres dos partits de quarts de final.A les 18.45, el Poliesportiu acull el duel entre l'italià AS Valdagno i el Reus Deportiu, mentre que a la seva finalització, a les 20.30, sortiran a la pista de joc dos dels equips més esperats: El FC Porto i el FC Barcelona. D'aquest enfrontament pot sortir el guanyador d'aquesta Final a 8. Avui sí que s'espera una gran quantitat de gent, especialment per al segon matx del dia entre el equip portuguès i el català, ja que mobilitzen a una gran quantitat de gent i són al mateix temps un atractiu especial tan per als aficionats andorrans a l'hoquei patins com per als residents portuguesos i catalans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT