PUBLICITAT

La Guàrdia Civil decomissa més de 15.500 euros a un veí de Barcelona

  • Els agents també intervenen un total de 1.530 paquets de tabac de contraban
El PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
Un dels vehicles, amb el tabac amagat en un doble fons al terra Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va intervenir dilluns 15.650 euros a un veí de Barcelona que es disposava a sortir del Principat per la duana de la Farga de Moles. L'actuació va tenir lloc a la una del migdia quan els agents de la Secció d'Especialistes Fiscals estaven inspeccionant un Volkswagen Tuareg amb matrícula espanyola. A l'equipatge de l'ocupant, C.C.S., de 53 anys i veí de Barcelona, hi van trobar 16.650 euros. L'home va continuar el viatge amb mil euros en concepte de mínim de supervivència, i la resta va quedar a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya.

Els agents van aixecar acta per la comissió d'una infracció a la normativa sobre el blanqueig de capitals.

CONTRABAN DE TABAC / D'altra banda, la Guàrdia Civil va decomissar un total de 1.530 paquets de tabac de contraban en tres operacions efectuades el mateix dilluns a la duana de la Farga de Moles. El valor total de la mercaderia ascendeix als 5.565 euros.

El primer decomís es va produir a les onze del matí durant la inspecció a un Mercedes conduït per R. T. A., de 33 anys i nacionalitat andorrana. Els agents van localitzar en un doble fons del vehicle 980 paquets de tabac de contraban valorats en 3.626 euros.

La segona intervenció va tenir lloc al voltant de les tres de la tarda durant la revisió d'un Volkswagen conduït per F. J., de 31 anys i nacionalitat txeca. Els agents de la Guàrdia Civil van trobar 330 paquets de tabac de diverses marques amb un valor de 1.105 euros.

Finalment, el tercer decomís es va produir una hora més tard, cap a les quatre de la tarda, durant la inspecció a un Mercedes conduït per M. V., de 43 anys i veïna de Girona. A l'interior del cotxe es van trobar 220 paquets de tabac valorats en 834 euros.

Per tot plegat, els agents van aixecar les corresponents actes de decomís de contraban, i la mercaderia va quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT