PUBLICITAT

Encamp engega el V Concurs d'embelliment

  • Els inscrits rebran un val de tres euros per comprar a les floristeries de la parròquia
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Habitatge amb flors a la façana, en un concurs anterior. Foto: EL PERIÒDIC

El Comú d'Encamp ha començat a repartir els tríptics informatius, amb la butlleta corresponent, del V Concurs d'embelliment floral de la parròquia i també l'ha penjat a la web www.encamp.ad.

D'aquesta manera, els interessats ja poden presentar la papereta a les oficines de tràmits d'Encamp i Pas de la Casa abans del 30 de juny. En el moment del lliurament, els participants rebran un val de descompte de tres euros per comprar flors a qualsevol floristeria de la parròquia. L'objectiu d'aquest concurs, que aquest any celebra la cinquena edició, és el de donar un incentiu a tota la gent perquè mantingui les façanes netes i atractives mitjançant les flors.

Com a cada edició, el concurs consta de quatre categories: xalets o edificis; apartaments o pisos; hotels o residències; i comerços. Els tres primers classificats tindran un premi de 600, 300 i 150 euros en les categories de xalets o edificis i, hotels o residències; mentre que en les categories d'apartaments o pisos, i comerços, el premi oscil·larà entre els 300, 150 i 100 euros.

En el moment de la valoració el jurat tindrà en compte la varietat de les flors exposades i la seva composició, així com la cura dels testos i l'adequació de l'entorn. En aquesta edició s'espera igualar el nombre de participants de l'any passat, quan es va assolir el rècord amb un total de 38.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT