PUBLICITAT

El River busca trencar la igualtat en un Joan Alay a rebentar

  • Pablo Sánchez serà dubte fins última hora davant d'un Tíjola que ha de sentir la pressió andorrana
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors del River, en una de les últimes sessions d'entrenament al Joan Alay, escenari del matx d'avui Foto: ÀLEX LARA

El club ho demana i l'afició ha de respondre, perquè el BC River Andorra és ara per ara l'equip que més il·lusions aglutina si tenim en compte la mitjana de públic que a cada partit ha assistit als seus partits. Els andorrans aspiren avui a trencar la igualtat (1-1) de la sèrie de semifinals del play-off d'ascens a LEB Or davant del Promobys Tíjola. El matx serà a les 21.00 al pavelló Joan Alay –en directe, per RTVA–, petitó, proper i amb una capacitat per a 400 persones i altres 400 en cadires habilitades per a l'ocasió. La pressió s'ha de sentir, i les previsions diuen que la pista serà una olla a pressió contra els almeriencs. Seria un primer pas per donar-ne un de més important. Amb un 2-1 i un altre matx el pròxim divendres al mateix escenari, la final estaria més prop.

Aquest enfrontament arriba en bon moment per al River perquè l'equip acaba de guanyar a Tíjola 62-85. Amb tot, el Tíjola creu que avui pot derrotar el River i trencar l'eliminatòria –seria un cop molt dur per als andorrans–, però la intenció és que això no passi de cap manera.

PABLO SÁNCHEZ DUBTE FINS EL FINAL / El gran problema del River és Pablo Sánchez. Va rebre un fort cop a l'últim partit i les seves molèsties al maluc estan ara en tractament. Dilluns no va entrenar, ahir tampoc no ho va fer i avui en tot cas participaria en la sessió matinal en què els jugadors faran tirs i poca cosa més fins a l'hora del matx. El seu entrenador, Joan Peñarroya, confia en tenir-lo disponible, però assegura que per jugar al 70% «no val la pena en un partit de play-off amb tant en joc».

El tècnic parla per referències de la pressió que es preveu al Joan Alay, però precisament per això confia en tenir un bon ambient: «Crec que tindrem menys gent que si juguéssim al pavelló de Govern, però estic convençut que l'ambient serà fantàstic».

Pel que fa al plantejament de l'enfrontament, l'entrenador parla del mateix esforç habitual davant un equip com aquest: molta defensa i eficàcia en les accions d'atac, però amb reserves: «Calma, timing i paciència per elegir les millors opcions sense precipitar-nos tot i la seva agressivitat en defensa». Avui a partir de les 21.00, nova cita de gran intensitat per al River i l'afició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT