PUBLICITAT

De la Rosa: «No tenim cap pressió, és tota del Ribera»

  • Carlinhos i Llamas intentaran entrenar demà, però Cabinho és baixa segura
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carlinhos, dissabte contra el Ribera, abans de lesionar-se Foto: ÀLEX LARA

El futut del BP Andorra al play-off d'ascens a Divisió d'Honor és negre, però el tècnic Xavier De la Rosa va valorar ahir que ells viatgen a Tudela sense cap pressió: «No tenim cap pressió, és tota del Ribera». El tècnic ho va argumentar amb que el Ribera Navarra és una institució feta per pujar, i el BP manté un nivell de baixes de jugadors que fa quimèric l'objectiu.

«Nosaltres no tenim cap pressió, perquè tenim la plantilla que tenim, no tenim el mateix pressupost perquè ells tenen quatre vegades més que nosaltres, han fitxat jugadors d'Honor al mercat d'hivern només per poder pujar, així que és tot molt diferent». Així es va expressar ahir l'entrenador andorrà, que amb tot va assegurar: «La nostra mentalitat serà anar a guanyar, com no pot ser d'altra manera. Per això ens hem vist fins a quatre vegades el vídeo del partit».

De la Rosa va veure la desigualtat en el primer partit que el BP va perdre 3-5 al pavelló de Govern en què ells «tenen una més completa possibilitat de rotació que nosaltres», i això és sinònim de plantilla ampla. El BP va patir dissabte passat les baixes per lesió de Cabinho i Nacho Llamas, i des de la meitat de la primera part la de Carlinhos, tot i que després va intentar tornar a jugar a la represa.

PROVES AMB CARLINHOS I LLAMAS / La recuperació per a Tudela del dissabte vinent de Carlinhos i Nacho Llamas és dubte, però es confia en la presència dels dos a l'equip. Entrenaran si tot va bé demà, i es decidirà si viatgen o no. Qui no estarà segur serà Cabinho, que segueix recuperant-se. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT