PUBLICITAT

Apapma celebra una festa el dijous per donar-se a conèixer

  • El col·lectiu vol rebre més socis actius que treballin en la protecció del medi ambient
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

L'Associació Protectora d'Animals, Plantes i Medi Ambient d'Andorra (Apapma) celebrarà el dijous 19 de maig una gran festa per tal de donar a conèixer les finalitats de l'entitat i atraure nous socis, segons va explicar ahir el seu president, Miquel Bru. Creada el 1976 i actualment amb 500 socis, l'entitat celebrarà al Parc Central d'Andorra la Vella la primera festa d'aquestes caracterísitques, organitzada en col·laboració amb el comú de la capital, segons va explicar l'ANA. Sota el lema ‘El medi ambient compta amb tu', se celebraran activitats per a infants i adults a partir de la tarda de dijous, amb berenars, jocs, activitats esportives, animació, tallers, exhibicions de dansa i concerts.

La cap d'Àrea de Medi Ambient del Comú d'Andorra la Vella, Meritxell Saldes, va explicar que la festa «té per objectiu donar a conèixer l'associació i recaptar més socis». El comú considera important «la tasca a nivell d'associacions per intentar, juntament amb les tasques de l'administració pública, sensibilitzar a la ciutadania i comprometre-la en aquests projectes de medi ambient», va dir Saldes.

Bru va afirmar que no es pretén fer una retrospectiva de tota l'activitat de l'entitat, però sí «un petit resum i explicació de les diferents activitats que s'han fet en els darrers anys». El president d'Apapma va afegir que tot l'associacionisme necessita socis però «en la mesura que sigui possible que siguin més actius». En aquest sentit,va destacar que la necessitat de protegir el medi ambient avui en dia «és evident i que ningú ja no ho qüestiona perquè realment és una absoluta necessitat a tot arreu». A més a més, va afegir, que a Andorra «aquesta consciència de protecció ha de ser més gran».

La festa arrencarà el dijous vinent a les 18.30 hores amb la instal·lació de tres inflables i un berenar infantil, activitats esportives i un joc de sostenibilitat. Al voltant de les 19.15 i fins a les 20.30 hores hi haurà animacions per adults i infants amb balls de batuka. De les 20 a les 20.30 hores es farà un taller lúdic infantil impartit per la Moixera, al voltant del medi ambient. De les 20.30 a les 21 hores se celebrarà el fi de festa infantil i una xerrada sobre el medi ambient per part d'Apapma, a més més d'un pica-pica.

A partir de les 21 hores es farà una exhibició de balls d'alumnes de l'Escola Líquid Dansa, seguida d'un concert del grup Zipi&Zape i del grup Versus, fins a les 23 hores. La festa podria tenir continuïtat l'any que ve en funció del cost i l'acollida del públic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT