PUBLICITAT

Un incendi de matinada crema una nau de 60m2 a la capital

  • Les flames a pneumàtics, mobiliari i fins i tot gasolina van complicar la tasca dels Bombers
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'estat en què va quedar la nau, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Els Bombers van haver de treballar durant més de cinc hores la matinada de diumenge a dilluns, a causa d'un incendi al carrer de les Costes, darrera l'avinguda de Salou i prop del local d'oci Buda de la capital. El foc va expandir-se ràpidament per la nau, a causa del gran nombre d'elements, mobiliari i productes inflamables que hi havia dins de la nau industrial, de prop de 60 m2 segons van informar el cos de Bombers. Les flames van calcinar pràcticament tota la instal·lació i van causar importants desperfectes tant a l'interior com a l'exterior.

Els Bombers van rebre l'avís cap a la una de la matinada i van estar treballant durant tota la nit per poder extingir-lo. Les dificultats per desenvolupar la tasca dels agents va ser elevada, segons van comunicar des del propi cos, degut a tots els elements que es trobaven dins del local, però també a causa de les dificultats d'accés. La nau està ubicada al carrer de les Costes, 56. Els Bombers desplaçats, fins a una dotzena, van tenir problemes per poder accedir per la porta principal, i un cop a dins, van haver de superar diferents entrebancs als passadissos i als pisos de la nau i fins i tot realitzar forats al sostre degut a la mala ventilació i a la «temperatura bestial» que s'havia generat a l'interior. A més de pneumàtics i mobiliari inflamable que atapeïa el local «fins a dalt», també hi havia gasolina, van explicar els Bombers. En resum «tot el que no t'agradaria trobar quan apagues un incendi», van reconèixer ahir fonts del cos .

Falla el quadre tècnic / Els Bombers van donar per apagat l'incendi al voltant de les sis de la matinada de d'ahir, tot i que van anar tornant-hi al llarg del matí d'ahir per controlar la zona i evitar l'expansió de noves flames, també per als voltants, ja que es tracta d'una zona industrial. Un cop finalitzada la tasca dels Bombers, el cos policial va agafar les regnes de la investigació. Juntament amb els inspectors de Bombers, agents de l'àrea de Policia criminal van treballar ahir durant tota la jornada per tal d'investigar les possibles causes de l'incendi. De moment, i segons van informar des de la Policia, tot apunta a una fallada del quadre tècnic de la nau industrial, tot i que la investigació encara no s'ha tancat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT