PUBLICITAT

Doble canvi de cara

  • El Poliesportiu ja està adaptat per a la Final a 8 d'hoquei i l'Alay per rebre el duel del River-Tíjola de bàsquet
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Tanques que envolten el terreny de joc i el nou parquet elevat. Foto: ÀLEX LARA

La setmana en què estem té dos protagonistes fonamentals, i són les dues pistes d'esports que acolliran els grans duels d'hoquei patins i bàsquet, respectivament, que rep el Principat fins el pròxim dissabte. L'hoquei patins ocuparà el pavelló Poliesportiu de Govern, mentre que el bàsquet, amb el BC River Andorra de protagonista, hi serà al pavelló Joan Alay. Les dues instal·lacions ja estan condicionades i adaptades a la normativa per entrar en funcionament a partir de demà, i han estat preparades en temps rècord, ja que totes dues han acollit competicions en els últims dies.

Al pavelló de Govern ja està instal·lada el parquet flotant que cobreix la superfície on habitualment juga el River Andorra i el BP Andorra de futbol sala. Aquest espai té unes mides de 1.125 metres quadrats i ahir es va acabar de posar la tanca metàlica que cobreix la superfície de joc, segons la normativa de l'hoquei patins. A última hora de la tarda només es feien ja retocs finals per avui fer una presentació formal i oficial.

La Final a 8 de la Lliga Europea començarà demà amb la disputa dels quarts de final. Obrirà el campionat a les 18.45 el matx entre el Blanes CH i el Candelaria SC, i continuarà a les 20.30 entre l'HC Liceo i el CE Noia. Els altres dos partits de quarts de final seran dijous: a les 18.45 el duel entre l'AS Valdagno i el Reus Deportiu, i a les 20.30 l'enfrontament entre el FC Porto i el FC Barcelona. Les semifinals es disputaran divendres, la primera a les 18.45 i la segona a les 20.30. La gran final serà el dissabte a les 20.00.

Per altra part, al pavelló Joan Alay el River ha hagut d'esperar fins ahir per entrenar amb la pista pintada de nou i preparada per rebre demà a les 21.00 el Promobys Tíjola en el tercer partit de les semifinals de l'ascens a LEB Or. Els treballs que s'han fet a l'Alay han costat una mica més, tot i ser en principi més petits que al pavelló de Govern. S'han hagut de traslladar les cistelles que hi havia a la pista del Poliesportiu, perquè les de l'Alay són de les que cauen del sostre i no serveixen per una competició com la LEB, i al mateix temps s'han adaptat els marcadors i el sistema de 24s de possessió per cistella.

Així mateix, ja hi són a la instal·lació les aproximadament 400 cadires extra que el club posarà a disposició del públic per omplir el pavelló. De fet, ahir a la tarda el River Andorra va entrenar per primera vegada després d'arribar de viatge des de Tíjola, i ho va fer envoltat per les cadires amuntonades que esperen els 400 espectadors extra que el club espera que animin el seu equip per derrotar el conjunt almerienc en el tercer enfrontament de la sèrie de semifinals.

Per altra part, a nivell esportiu destacar que el jugador del River, Pablo Sánchez, que als tres minuts del segon partit va haver d'abandonar el camp lesionat, pateix un fort cop al maluc, segons els metges, i sí que podrà jugar demà al Joan Alay.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT