PUBLICITAT

I van despertar el president

  • El VPC femení gaudeix del títol Grand Sud i espera ara amb ganes la final Nacional de França
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La plantilla del VPC femení i el cos tècnic, amb el trofeu de campiones del Grand Sud, diumenge Foto: EL PERIÒDIC

Com que no tots els dies ni molt menys totes les temporades s'aconsegueix un títol, el VPC Andorra, que viu en un núvol d'alegries, va celebrar com es mereixia el segon trofeu de la campanya 2010-2011. Ara va ser gràcies a l'equip femení, que va tornar de Séverac le Château amb ganes de traslladar la seva alegria a la gent del rugbi. Així, només creuar la frontera, a la mateixa duana, ja hi va haver festa. Després, mentre baixaven cap a la capital, la consigna era clara: tocava despertar el president del club, Thomas Ginesta.

Així va ser. Al pas de la comitiva per Canillo, Ginesta va escoltar els clàxons dels vehicles i els càntics de les jugadores, i al final va veure que eren les noies que li mostraven el trofeu aconseguit a França i que les dóna el bitllet per disputar el 4 o 5 de juny –la data i el lloc està per confirmar– la final del Nacional de França contra el Saint Affricain, segon del Grand Sud per darrere de les andorranes, i els dos primers classificats del Grand Nord.

Després d'això, el viatge final va tenir com a última parada al Tercer Temps per viure el moment amb la gent que les hi esperaven, per marxar a dormir aviat amb una pallissa considerable després dels tres partits que van disputar a Séverac –dues victòries i una derrota– i les sis hores de viatge per carretera.

Però l'alegria d'ara és el premi a un treball de tota la temporada en què l'equip femení del VPC Andorra ha disputat vuit tornejos de la fase regular –tres partits per torneig– i quatre a la fase final. D'aquesta manera, les andorranes van sumar 27 punts a la classificació general, pels 26 del RC Saint Affricain, que va ser segon, i els 25 de l'Stade Rodez Aveyron, tercer. Quart va acabar l'Ol Monts de Lacaune, amb 18 punts. El premi seria complet amb la final Nacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT