L'Andorra goleja 0-5 i l'Almacelles empata a casa

LLEIDA

Bones notícies per al FC Andorra, que ahir va aconseguir golejar 0-5 al camp del Balàfia, i a més va reduir la seva distància amb el líder EFAC Almacelles, ja que els lleidatans van empatar a zero gols al seu camp contra el Borges Blanques. Així, la classificació queda amb l'Almacelles líder però separat només per tres punts amb l'Andorra.

Resten dues jornades per acabar la lliga. L'Andorra visita la setmana vinent el Linyola i l'Almacelles viatjarà a Artesa de Segre, però la cita important serà la setmana següent, quan es tanqui la competició al camp de l'Almacelles, amb l'Andorra disposat a vèncer i aconseguir la primera posició que, per insistència, es mereix.

El matx d'ahir al camp del Balàfia es va trencar a cinc minuts del descans, quan Cristian va aconseguir trencar la defensa molt avançada dels locals i va fer el 0-1. Dani Mejías va tenir una ocasió gairebé similar a un minut del descans, però la seva vaselina al porter va sortir fora per poc. A la segona part, amb Fabio en el camp –Toscano va ser titular–, l'equip va adaptar un 4-1-4-1 i va golejar amb dianes deRiera (minut 62), Cristian (76), Fabio (90) i Andorrà (90).