PUBLICITAT

Cites del River a Tíjola, del VPC a França i de l'Andorra a Lleida

  • La jornada es presenta apassionant en diferents fronts per a les tres entitats del Principat
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La plantilla del River, unida per guanyar el segon partit de semifinals Foto: EL PERIÒDIC

Jornada de gran intesitat per a tres entitats del Principat. El River Andorra de bàsquet es juga l'ascens a Tíjola, el VPC Andorra disputa els 32ens de final del Campionat de França a Grenade, mentre que el FC Andorra lluita per la primera plaça a Balàfia.

El BC River Andorra té avui un partit clau perquè ha de recuperar el terreny perdut divendres contra el Promobys Tíjola, quan va caure 77-62 en el primer enfrontament de la sèrie de semifinals del play-off d'ascens a la LEB Or. El conjunt andorrà no va poder contrarestar l'eficàcia local en els tirs de camp i la seva resposta amb la mateixa arma no va estar acompanyada de la sort necessària, i així els andalusos van obtenir un resultat ample que després el River no va poder reduir. La cita d'avui es torna importantíssima, en el matx que començarà a les 20.00 i que serà de nou al Municipal de Tíjola, perquè tornar al Principat amb un 2-0 en contra és jugar-se el bitllet per a la final a una ruleta russa massa perillosa, sobretot perquè el cinquè partit haurà de ser de nou a Tíjola, una pista on el River no troba el camí del triomf. Tot sigui que avui els andorrans donin un cop a la taula i capgiren la situació, amb un empat a un que deixaria tocats els andalusos.

El VPC Andorra, després d'haver aconseguit el títol d'Honor i l'ascens a Tercera Federal, entra ara de ple dret al Campionat de França i ho fa a la ronda dels 32ens de final del Campionat de França. Avui s'enfronta al Saint Simon, tercer a la seva Poule d'aquesta temporada (Comitè del Limousin). El matx és a Grenade.

Les competicions al Principat tenen dos punts concrets. Un és a Aixovall, on es disputa durant tot el matí i fins a les 14.00 el 7è Torneig de Cases Regionals de futbol. L'altre lloc principal és el Prat Gran d'Escaldes-Engordany, amb el 3er Torneig de ball esportiu. Pur espectacle.

El FC Andorra veu com si li acaba el temps i la temporada, i no aconsegueix reduir la distància de cinc punts amb el líder EFAC Almacelles, perquè els catalans no fallen. L'Andorra visita avui a les 17.00 el camp del Balàfia, 14è a la classificació, mentre que l'Almacelles rep el Borges Blanques, que és quart. De nou, queda guanyar i esperar resultats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT