PUBLICITAT

Andorra tanca la Davis amb derrota 3-0 contra Noruega

  • Els andorrans tornen amb la sensació d'haver fet un bon treball
EL PERIÒDIC
SKOPJE

Periodic
L'equip andorrà, amb Poux al capdavant, Gelabert, Blasi i Vila. Foto: EL PERIÒDIC

Erling Tveit, Stian Boretti, Oystein Steiro, Joachim Bjerke i Anders Haaseth eren els noruecs contra els que s'havia d'enfrontar Andorra, amb Jean Baptiste Poux, Gerard Blasi i Damià Gelabert. La diferència de nivell entre els dos equips era clara, i així els nòrdics van vèncer per 3-0 en l'últim partit de la Copa Davis.

La ciutat d'Skopje (Macedònia) ha acollit aquesta setmana la competició de la Davis del grup 3 europeu, on ja se sabia que cap ni un equip baixaria a una quarta categoria. Així doncs, l'objectiu d'Andorra era fer el millor paper possible, i la veritat és que s'ha aconseguit amb una victòria el primer dia contra San Marino per 2-1, una derrota contra la favorita Macedònia a la segona jornada, i una altra derrota contra Noruega en l'últim dia, amb un Poux que ha demostrat que està en un bon moment de forma i que va fer treballar el seu rival en el primer partit d'individuals, on va caure per 7-6 i 6-3 quan en el set inicial fins i tot va arribar a manar en el marcador amb un clar 1-5 que no va poder rematar tot i tenir a la seva disposició una pilota de set.

A més, el treball de Damià Gelabert durant aquests dies ha estat de base, i ahir va cedir el seu lloc en el segon duel d'individuals a Gerard Blasi, que fins ara no havia jugat. Blasi va perdre el seu enfrontament per 6-0 i 6-1 en una palesa diferència de nivell amb el seu contrincant, mentre que en el dobles, amb Gelabert i Blasi de parella, Andorra va cedir el tercer punt davant dels noruecs (6-1 i 6-4). Amb tot, bon sabor de boca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT