PUBLICITAT

La Duana espanyola implanta el pagament de l'IVA amb targeta

  • La instal·lació de la Farga de Moles es converteix en la primera en oferir aquest servei
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Vista de la duana hispanoandorrana. Foto: TONY LARA

Els pagaments de l'impost de l'IVA a l'Agència Tributària que els transportistes, empresaris i d'altres ciutadans efectuïn a La Duana hispanoandorrana es podran fer amb targeta de crèdit o de dèbit. Aquesta nova mesura, que va concretar-se ahir al municipi català de Lleida, converteix a la Duana de la Farga de Moles en pionera a l'hora de facilitat aquest servei.

L'acord es va concretar ahir entre la delegada especial de Catalunya de l'Agència Tributaria, Cinta López, i el delegat general de La Caixa a Lleida, Enric Pujol. La frontera hispanoandorrana és des d'ahir la primera duana espanyola que implanta el servei de pagament amb targeta, amb la voluntat de millorar els serveis que es presten al ciutadà.

La tipologia de pagament entrarà en servei properament i permetrà als viatgers que hagin de constituir garanties o abonar les liquidacions que es practiquin a la Duana de la Farga de Moles realitzar els pagaments fent ús de les seves targetes, a més de poder fer-ho en efectiu, l'únic mitjà contemplat fins al dia d'ahir.

El pagament amb targeta de crèdit no suposarà cap cost afegit per l'usuari. D'altra banda, facilitarà el compliment de les obligacions de pagament de les declaracions duaneres i de l'IVA, impedint així que el viatger que no disposi de suficients diners en efectiu hagi de desistir o dipositar en garantia la mercaderia objecte de la liquidació.

L'entitat bancària de La Caixa serà l'encarregada d'instal·lar els dispositius pertinents per poder posar en marxa el servei les properes setmanes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT