PUBLICITAT

El BP espera el suport de l'afició en l'inici del 'play-off'

  • El conjunt andorrà rep avui a les 18.30 el Ribera de Navarra en el primer enfrontament
R. M. S. / I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carlinhos serà avui amb el BP Andorra, després de la seva recuperació. Foto: ÀLEX LARA

El BP Andorra ha arribat a un dels moments importants de la temporada. Els andorrans reben a casa el primer partit del play-off d'ascens a Divisió d'Honor i ho fan contra un Ríos Renovables Ribera Navarra que ha estat un fortíssim rival durant la fase regular, i que ha quedat segon a la classificació final, amb només cinc partits perduts i sis empatats dels 36 disputats. Números de campió. La primera cita és aquesta tarda a partir de les 18.30 al pavelló de Govern, on el club espera poder comptar amb una gran presència de públic per animar l'equip en la seva estrena per la lluita per l'ascens.

El club ha fet les gestions oportunes per intentar omplir el pavelló. 2.000 entrades repartides a les escoles del país, a més de la presència de les categories inferiors del club a les graderies, haurien de ser suficients per intentar que el Poliesportiu tingués una bona cara. L'objectiu, com a mínim, és arribar a tenir un ambient com el de l'eliminatòria de la temporada passada contra el Puertollano, quan l'aspecte era d'un gran partit de futbol sala, i fins i tot els jugadors es van sentir gomboldats.

La importància del partit és capital per al futur d'aquest enfrontament eliminatori, perquè seria un cop a la taula. El BP Andorra tindrà la baixa de Cabinho, que no ha pogut recuperar el ritme després de la seva greu lesió, mentre que és dubte Nacho Llamas per un trencament fibrilar d'un centímetre a una cama. El que sí que es recupera és Carlinhos, que estarà a disposició del tècnic ja recuperat del tot. «Confio en què guanyarem aquí», va dir el tècnic Xavier De la Rosa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT