PUBLICITAT

La Guardia Civil decomissa 38.8350 euros i 780 paquets de tabac

  • Els comisos es van efectuar en sis operacions entre dimarts i dimecres passats
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Part del tabac decomissat. Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va va decomissar el passat dimarts 38.850 euros en tres operacions efectuades a la duana de la Farga de Moles entre les 13.40 i les 14.30 hores. Els agents van trobar 10.605 euros en el registre d'un Mercedes conduït M.I.V.V., de 54 anys, amb residència a Astúries. El segon decomís es va produir durant el control a un Seat, conduït per J.S.C., de 52 anys i veí de Girona. Els agents van trobar 21.165 euros a l'interior de la seva jaqueta. La tercera operació va permetre trobar 10.080 euros a l'interior de la cartera de S.S.S., de 45 anys i veïna de Barcelona.

Els inculpats van continuar el viatge amb mil euros cadascú en concepte de mínim de supervivència, i la resta dels diners van quedar a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya. Per tot plegat, es van aixecar les corresponents actes per infraccions a la normativa de blanqueig de capitals.

Per altra banda, la Guàrdia Civil va decomissar 780 paquets de tabac de contraban valorats en 2.947 euros en altres tres operacions efectuades entre dimarts i dimecres passats a la duana de la Farga de Moles i al terme municipal d'Alàs. La primera actuació va tenir lloc a les 9.40 hores d'aquest dimarts quan els agents inspeccionaven un Seat conduït per J.N.M, de 30 anys d'edat i nacionalitat andorrana. Als laterals del vehicle hi van trobar 390 paquets de tabac Ducados ros, valorats en 1.443 euros.

El segon decomís es va produir aquest dimarts a les 20.10 hores en un camí proper a la N-260, al terme municipal d'Alàs, durant un escorcoll a un Opel conduït per V.K, de 43 anys i nacionalitat lituana. Al maleter hi van trobar 240 paquets de tabac de diverses marques valorats en 912 euros.

La tercera intervenció es va produir aquest dimecres, a les 14.30 hores, a la duana de la Farga de Moles, durant una inspecció a un Peugeot conduït per S.J.M., de 65 anys i veí de França. A l'interior del cotxe s'hi van trobar 150 paquets de tabac de diverses marques valorats en 592 euros.

Per tot plegat, es van aixecar les corresponents actes de decomís de contraban, i la mercaderia va quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT