PUBLICITAT

Poux guia Andorra al triomf en el primer enfrontament de la Davis

  • Gelabert debuta amb derrota després de plantar cara en el primer set (4-6 / 1-6)
EL PERIÒDIC
SKOPJE

Periodic
La delegació andorrana, dimarts en la inauguració del torneig del Grup 3 Europeu, a Skopje (Macedònia) Foto: FAT

Les previsions de Jordi Vila es van complir i Jean Baptiste Poux va marcar les diferències ahir en el primer enfrontament del grup 3 de la Copa Davis que es disputa a Skopje, la capital de Macedònia, perquè Andorra guanyés el primer enfrontament davant San Marino (2-1).

La selecció tricolor va saber remuntar el punt en contra que va encaixar en el primer partit Damià Gelabert. La jove promesa debutava en la Copa Davis davant Giacomo Zonzini i a més ho feia en la pista central. Els nervis típics van aparèixer, però tot i així Gelabert va plantar cara en el primer set, que a punt va estar d'acabar en el tie break.

D'inici, agarrotat, va veure com el rival li menjava terreny fins situar-se 1-5 però quan tot apuntava a que cediria el primer set va començar a trobar-se còmode sobre la terra batuda i va aconseguir posar-se 4-5 i amb servei i 40-0. El més difícil s'havia fet però llavors va tornar a tenir por escènica i Zonzini va girar la truita per acabar guanyant el joc i en conseqüència el set. El segon va ser un tràmit. Gelabert va patir el cop moral d'haver deixat escapar el primer parcial i amb la pèrdua de confiança que havia guanyat va cedir al segon per un clar 1-6.

Amb el 0-1 en contra arribava el torn del número 1, Jean Baptiste Poux. Lluny de notar la pressió va anar per feina des del primer punt contra Marco de Rossi i va liquidar el partit amb un contundent 6-1 i 6-0. Superioritat total i empat.

El capità andorrà Vila va decidir fer jugar de nou Gelabert fent parella amb Poux. La veterania del primer espasa va ajudar a que Gelabert alliberés la tensió i el partit va acabar sent molt més fàcil del que s'esperava: doble 6-1 i victòria.

Avui la Davis continua per a Andorra en l'enfrontament contra Macedònia, l'amfitrió, que dimecres va vèncer San Marino per 3-0. Andorra tornarà a jugar en principi amb Poux i Gelabert.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT