PUBLICITAT

Carlinhos sí, Cabinho no

  • De la Rosa celebra la recuperació de l'ala però lamenta que el pivot no arribi per al ?play-off'
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Al cos de l'article Cabinho protesta una jugada.. Foto: TONY LARA

Cabinho no podrà jugar els play-off d'ascens. O això és el que va assegurar ahir Xavier de la Rosa. El tècnic del BP no el va descartar al 100% però sí va dir primer que estava «complicat»i després, en l'explicació, no va aventurar que torni fins la pròxima temporada: «Tant de bo pogués ajudar-nos en el play-off, tant de bo. Però el problema no és que no estigui recuperat, sino que li falta ritme. Són dos mesos i mig de recuperació i ens estem jugant l'ascens a la divisió d'Honor...»

Per contra l'altre jugador que estava lesionat i amb el qual els serveis mèdics del club estaven treballant perquè arribés a temps per disputar el play-off ja té el vist i plau per jugar. Es tracta de Carlinhos, que fa un mes que entrena amb el grup per adquirir el «ritme» del que parla De la Rosa.

NACHO, UN ALTRE MAL DE CAP / És, doncs, el retorn d'un dels pilars a la pista i la baixa definitiva d'una altra que s'encarregava de marcar i jugar d'esquenes. El BP recupera de cara al primer partit contra el Ribera de Navarra (demà, 21.00 hores al poliesportiu) poder defensiu i recorregut per les bandes amb Carlinhos però perd poder ofensiu. Encara hi han més notícies i no són gaire bones. Nacho Llamas es va lesionar en l'entrenament de dimecres i té un trencament fibrilar fibrilar d'un centímetre en la cama esquerra. En principi és una setmana de baixa però tot apunta a que estarà a la banqueta, malgrat que no tindrà tant protagonisme com és habitual. «Això és el que em preocupa més», va admetre De la Rosa, que veu com tenir una plantilla tan curta des de els comiats de Marimon i Marc Fernández ha provocat més cúmul de minuts en la resta de l'equip que ha acabat passant factura en forma de lesions.

De la Rosa, però, manté l'optimisme en l'eliminatòria: «Ells tenen una plantilla per pujar però nosaltres un sac d'ilusió increïble».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT