PUBLICITAT

Grandvalira tancarà en equilibri i Ensisa i Saetde en dèficit

  • El pressupost es preveu que sigui inferior o igual als quatre milions d'aquest any
P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Esquiadors miren un mapa del domini de Granfvalira Foto: TONY LARA

Sense concretar xifres ni inversions, ahir el consell d'administració de Grandvalira va fer un balanç molt general de la temporada marcant el perjudici de la Pasqua com el factor negatiu que farà tancar els pressupostos de les societats del domini, Ensisa i Saetde, en dèficit, encara per quantificar. Tot i això, pel que fa a Grandvalira, el pressupost gastat en màrqueting i promoció amb la despesa de personal, es preveu obtenir un equilibri pressupostari, segons va explicar el cònsol de Canillo, Enric Casadevall.

Serà el vuit de juny quan aquestes previsions es xifrin amb una nova junta que se celebrarà per perfilar també el que serà el pressupost de l'any vinent. Casadevall va avançar que el pressupost per a la temporada vinent s'aproparà als quatre milions d'euros, que figuren en aquesta temporada o inclòs s'ha pensat en reduir-lo. «Hem d'analitzar en què hem crescut i en què hem fallat», va comentar Casadevall.

Pel que fa a les societats del domini esquiable, Ensisa i Saetde, hauran de redactar el projecte d'inversions que necessiten per a l'any vinent per elaborar també els corresponents pressupostos que també s'hauran de presentar als corresponents comuns.

Pel que fa al director de Grandvalira, ahir el consell d'adminsitració no es va pronunciar al respecte. Segons va explicar Casadevall hi ha encarregada una empresa que haurà de seleccionar aquest perfil i «es preveu que sigui el més aviat possible perquè hi ha pendent també una planificació de pressupost». José Blanco va presentar la seva dimissió ahir davant del consell d'administració, una cessió que es farà efectiva el 16 de juny vinent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT