PUBLICITAT

Les entrades de la final de vuit d'Andorra ja es poden adquirir

  • L'esdeveniment es podrà veure per Esports 3, RTP, RAI Sports i potser Teledeporte
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Puig i Invernon ?premsa de l'Illa Carlemany?, ahir amb les entrades Foto: SEGARRA I TERÉS

Les entrades per a la final de 8 –la Champions League de l'hoquei sobre patins– ja es poden adquirir, segons va anunciar ahir el comitè organitzador de l'aconteixement en la seu d'un dels patrocinadors, Illa Carlemany.

Dites entrades es poden comprar a través de la web –www.final8andorra.com–, als Magatzems Pyrénées que també és espònsor o al poliesportiu d'Andorra. «Si en queden, el mateix dia es poden aconseguir a les taquilles», va puntualitzar el director de l'organització, Emili Puig.

Les entrades són del tot econòmiques; veure un partit costa 10 euros excepte la final, que té un preu de 15 però també hi ha la possibilitat de comprar un abonament per a tota la final per 25 euros.

Les televisions ja s'han posat d'acord amb els horaris dels partits. Cada dia es jugaran dos, a les 18.45 i a les 20.30 hores. L'últim, el dia de la final, es jugarà a les 20.00 hores. Els partits, a més, es podran veure a Esports 3, que té l'exclusivitat d'Espanya i emetrà tots els partits en directe, també es podran veure els equips portuguesos –Porto i Candelaria– per la RTP –també en l'africana i la d'Azores– i a Itàlia els duels del Valdagno en la RAI Sports. A més Teledeporte està negociant tot i que encara és dubte. Segons va avançar la organització s'espera que es desplacin a Andorra una cinquantena de seguidors del Porto i el Valdagno.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT