PUBLICITAT

Andorra llueix punteria al país veí

  • La selecció femenina és campiona i la masculina acaba quarta a Elx
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La delegació tricolor, amb els trofeus després de l'Espanyol a Elx. Foto: EL PERIÒDIC

Els dards, un esport tan minoritari que hi ha qui dubta que es pugui considerar com a tal, tenen una enorme afició al Principat. Molts són els locals públics que permeten als clients jugar a mesurar la punteria.

Però hi ha gent del país que ha donat un pas endavant i s'ha apuntat a l'equip andorrà, que tot i que és de nivell amateur –com en tots els esports que es practiquen a Andorra– també juguen a l'estranger.

És el cas del Campionat d'Espanya que es va disputar fa uns dies a la localitat alacantina d'Elx i en el qual la delegació tricolor va demostrar una precisió en el tir com pocs en la resta del país veí del sud. El combinat femení, de fet, es va proclamar campió sobre sis països, per davant de Múrcia i Madrid. I el de nois es va quedar a les portes del podi; Girona (campió), Saragossa i Alacant van ser els únics en superar-los sobre quinze participants. Cal destacar, dels equips dePrimera i de Segona el tercer lloc dels dos equips tricolors i el triomf i segon lloc dels equips de noies en 301 Master Out. Aquí tenim punteria. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT