• Tots dos finalitzen el 314 i el 324è, respectivament, i Ramírez torna a ser el millor tricolor en el ?Tour de les bicicletes'
OUT EL HAJ

Heras (esquerra) i Milton, durant l'etapa d'ahir Foto: TITAN DESERT

Le s cames comencen a pesar després de més de gairebé 200 quilòmetres i ahir Francesc Ramon Bellido i Ramon Aranda van obtenir resultats una mica inferior als de les dues primeres jornades.

Ahir, en el tercer dia de competició de la Titan Desert by Powerade 2011, els esperaven 137,4 quilòmetres entre les localitats de Talsint i Out El Haj, amb 1.441 metres de desnivell. Els corredors s'havien de trobar terreny pedregós, pistes lentes i alguns trams de velocitat en una etapa caracteritzada per la poca visibilitat que va requerir molta atenció navegació que podien trencar el ritme de carrera.

I Ramírez, de nou, va tornar a ser el millor andorrà. El corredor de BIBM va estar en la línia dels altres dies i va arribar a la meta en la 236a posició, tot i que en el tercer punt de control anava el 226. El tram final li va passar factura i va arribar a la meta després de 6h 6min 32s, a 1h 52min 43s del primer classificat, Martin Horak, que després de tres dies va aconseguir trencar l'hegemonia al capdavant d'un Roberto Heras que ahir va acabar segon, superat en l'esprint.

El corredor del Maxim-Jorma Bellido va acabar aquesta vegada per sobre dels 300 primers. Va arribar a ser el 346è a mitja etapa però va anar remuntant posicions fins entrar a la meta en el 314è lloc, a 2h 18min 25s del primer.

I per últim l'altre corredor de BIBM, Aranda, va quedar de nou per sota dels seus companys per acabar el 324, a 2h 21min 17s. Avui, quarta etapa amb 102 quilòmetres d'especial entre Out El Haj i Debdou.