PUBLICITAT

Els comuns preparen una gran gimcana que recorrerà tot el país

  • L'acte es preveu que se celebri en octubre i compte amb transport públic gratuït
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els tècnics de Joventut dels diferents comuns, ahir reunits. Foto: ANA / J. A. G.

Els departaments de Joventut dels set comuns estan preparant una gimcana per als joves del país, sota el títol ‘Gimcana a set bandes', que se celebrarà l'1 d'octubre i que pretén promoure la participació en un projecte nacional. La idea ha sorgit de la taula de tècnics comunals i en aquest moment s'estan preparant les proves que se celebraran a cadascuna de les parròquies. La gimcana finalitzarà amb un gran fi de festa al Parc Central d'Andorra la Vella on es podria fer un lipdub i comptar amb la participació d'un discjòquei, segons va explicar com a portaveu dels responsables de Joventut dels diferents comuns, el tècnic lauredià Bru Noya.

Segons Noya va ser en el si de la taula de tècnics comunals, que es reuneix un cop al mes, on va sorgir la idea de «fer un projecte per aglutinar a tota la joventut del país i es va pensar que un bon projecte era la gimcana». Aquesta gimcana es vincularia «a tots els aspectes que són del Pla Nacional de la Joventut», com per exemple, l'emancipació o l'habitatge. Noya va afegirque la idea és que cada prova «es faci en una parròquia, en un mateix dia» i que es clouria a les vuit del vespre amb la festa al Parc Central.

Ahir els tècnics de Joventut dels comuns es van reunir a l'espai l'Enllaç del Centre Cultural la Llacuna d'Andorra la Vella per parlar-ne. «Les proves de la gimcana és el que més o menys s'està perfilant, seran proves originals i els concursants es traslladaran d'una parròquia a l'altra amb transport públic», va dir Noya. Precisament s'està intentant tancar un acord amb la Companyia Interubana «perquè faciliti el transport als participants».

El projecte està patrocinat pel Carnet Jove i que es finançarà amb fons del Govern i dels set comuns.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT