PUBLICITAT

Convocats els premis de la Nit literària i d'Escultura i Pintura

  • Els guanyadors de teatre i poesia obtindran 4.000 euros cadascún
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els guanyadors de la darrera edició de la Nit literària Foto: TONY LARA

El Cercle de les Arts i de les Lletres, amb la col·laboració de Crèdit Andorrà, ha obert una nova convocatòria dels Premis de Teatre: 50è Aniversari Crèdit Andorrà i Grandalla de Poesia Crèdit Andorrà de la 34a Nit Literària Andorrana, i dels Premis Crèdit Andorrà de Pintura i d'Escultura del 17è Cartell Arts Andorra. Segons apunten des de Crèdit, la col·laboració es fa amb la voluntat d'impulsar la cultura i l'art i de ser plataforma de projecció per a autors novells. Així, els guanyadors del de Teatre i de Poesia obtindran 4.000 euros cadascun, i els dels Premis de Pintura i Escultura, 3.000 euros..

Els candidats als Premis de Teatre i de Poesia poden presentar les seves obres fins al dia 20 d'agost. Els aspirants als Premis de Pintura i d'Escultura han de presentar-les en el termini comprès entre els dies 17 i 22 d'octubre al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (av. Carlemany, 30. AD700 Escaldes-Engordany. Andorra).

El Premi de Teatre: 50è Aniversari Crèdit Andorrà es va instituir l'any 1999 amb motiu del 50è aniversari de Crèdit Andorrà i aquest any arriba a la tretzena edició. Poden concursar en aquest premi persones residents o no a Andorra, que presentin obres escrites en català, originals i inèdites. El jurat podrà declarar el premi desert i atribuir accèssits, l'import dels quals serà determinat pel mateix jurat i no superarà els 2.000 euros. D'altra banda, els guardons de pintura i escultura estan oberts a artistes de qualsevol nacionalitat, residents o no al Principat d'Andorra. La temàtica és lliure i les obres poden estar realitzades amb qualsevol tècnica. Cada autor només pot presentar una obra. Cada obra ha d'estar signada per l'autor.

El jurat valorarà especialment la creativitat, l'expressivitat i la personalitat de les obres presentades. Si algun dels premis no es dota podran atribuir-se accèssits, l'import dels quals serà determinat pel jurat i no superarà la quantitat de 1.500 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT