PUBLICITAT

Ramírez, de nou el millor del BIBM en la segona etapa de la Titan Desert

EL PERIÒDIC
TALSINT

La segona etapa de la Titan Desert by Powerade 2011 va tenir ahir a Toni Ramírez de nou com a millor andorrà de l'equip BIBM, en obtenir la 231a posició d'una classificació que de nou va liderar Roberto Heras, guanyant aquesta vegada a l'esprint –amb Milton i Pinto, que es van escapar a l'inici– després de 103,32 quilòmetres d'especial i demostrant que un any més és el màxim favorit per revalidar el títol que defensa. L'etapa d'ahir va ser inicialment dura, amb una pujada d'aquelles trencacames al Coll du Belkasen i uns últims 60 quilòmetres plans.

Cal destacar també l'actuació de Francesc Ramon Bellido, qui va obtenir la 247a posició i va arribar a la meta a 3min 13s del seu company. El tercer de nou va ser Ramon Aranda, que va obtenir la 303a posició. Tots tres, doncs, avancen posicions en la classificació general ja que ahir Ramírez havia estat el 288è, Bellido el 293è i Aranda el 322è.

Avui la tercera etapa transcorrerà entre Talsint i Out El Haj, amb 137 quilòmetres de recorregut i 1.441 metres de desnivell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT