PUBLICITAT

Andorra debutarà amb San Marino demà a la Davis

  • Divendres tancarà la lligueta inicial contra l'equip amfitrió, Macedònia
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Gelabert, Gerard Blasi i Vila, ahir en les instal·lacions de tennis a Skopje Foto: FAT

La selecció nacional de tennis ha quedat emparellada en el grup 3 d'Europa de la Copa Davis amb San Marino i el combinat amfitrió Macedònia segons va determinar el bombo en el sorteig d'ahir en la capital i localitat on es disputarà la sèrie, Skopje.

El primer enfrontament, doncs, serà demà contra San Marino, un combinat assequible que ha perdut força amb la absència d'un dels seus pesos pesants, el veterà Viccini tot i que segons Jordi Vila, «jo tampoc jugaré, per tant estem en les mateixes condicions».

El capità de la tricolor va manifestar: «Si Jean Baptiste Poux [el número 1 andorrà] està bé en el seu partit guanyarà. Damià Gelabert [segon espasa] és una incògnita perquè debuta. Segurament serà un partit entre dos joves i el resultat és impredictible. En els dobles no està decidit qui acompanyarà Poux però crec que ell marcarà les diferències i serà decisiu si necessitem el punt en el tercer duel».

De cara a l'enfrontament conta Macedònia l'empresa es preveu més complicada. Primer perquè és un dels equips més potents del grup 3 i després perquè a més juga a casa. «Tenen un equip molt fort i contra ells realment ho tindrem molt, molt complicat per guanyar».

En els altres tres grups hi hauran en el grup B Turquia, Noruega i Albània; en el C la debutant Montenegro, Armènia i Geòrgia; i en el D Moldàvia, Islàndia i Malta. El sorteig, per tant, ha estat benèvol per als interessos andorrans. Els partits es jugaran en terra batuda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT