PUBLICITAT

Els alumnes fan pràctiques d'educació viària a Encamp

  • Els infants aprendran tant la teoria com la pràctica de les normes de circulació
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Una imatge de les pràctiques d'educació viària que fan els infants. Foto: COMÚ D?ENCAMP

La Sala de Congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp acull fins al proper dijous un circuit viari de proves per tal que els alumnes dels tres sistemes educatius de la parròquia puguin participar en un programa d'educació viària. Aquesta pràctica s'emmarca dins de la segona part del programa Ara practiquem al circuit, després que els petits hagin après la part teòrica a classe gràcies al programa L'agent de circulació ens visita. Així, els petits posen en pràctica tots els coneixements adquirits i veuen, de primera mà, com cal actuar a la via pública, tant si es porta un vehicle com si es va a peu.

La setmana vinent, els alumnes del segon cicle sortiran al carrer per valorar i observar les incidències que s'hi produeixen durant un dia qualsevol i, fins i tot, posaran multes simbòliques a tothom que cometi alguna infracció. Avui mateix tindrà lloc una nova sessió, de les 10.30 a les 12 hores i de les 15.15 a les 16.45 hores.

Aquesta no és la primera vegada que les instal·lacions d'Encamp acullen sessions de formació viària. El mes de maig de l'any passat,les pràctiques del programa d'educació viària que s'imparteix a les escoles es van fer a l'edifici del Funicamp.

El programa, fruit d'un conveni entre els comuns, el Ministeri d'Educació i Cultura i diverses entitats privades, permet que els alumnes de diferents edats, provinents dels tres sistemes educatiu, puguin participar en un seguit d'activitats en funció dels temes tractats.

El programa inclou xerrades sobre seguretat viària amb els agents de circulació, tallers pràctics de com moure's pel carrer i de qüestions com ara l'ús del cinturó. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT