PUBLICITAT

Heras guanya la primera etapa de la Titan Desert

  • Toni Ramírez (BIBM), el millor corredor andorrà amb una 288a posició
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Heras creua la línia d'arribada de la primera etapa de la Titan 2011, ahir Foto: TITAN DESERT

La primera jornada de l'edició 2011 de la Milenio Titan Desert by Powerade va tenir a Roberto Heras com a protagonista, que va defensar a las primeres de canvi el seu títol de vigent campió i es va enfundar el maillot vermell de líder després dels 87 quilòmetres que hi havien de recorregut entre Erfoud i Boudnib, amb trams principalment de dunes i pistes pedregoses.

Heras va anar gairebé des de l'inici escapat amb el seu company Luís Leao Pinto i a uns 20 quilòmetres de l'arribada va decidir atacar, va poder obrir marge i va arribar en solitari amb 56 segons de marge, marcant un temps de 4h 50min. Pinto, que s'havia quedat enrera després de mantenir el ritme del seu company, finalment va acabar quart superat per Milton Ramos i per Manuel Beltrán, que van ocupar les altres dues places del podi.

MAURI ES QUEDA ENRERA / L'exigència del nou recorregut va quedar palesa en corredors de prestigi com l'ex professional Melcior Mauri, que es va haver de conformar amb la 73a posició a 5min 6s del líder.

Respecte als andorrans el més destacat va ser Toni Ramírez, que va finalitzar en la posició 288 amb un temps de 6h 22min 24s, seguit pel seu company de l'equip BIBM Francesc Bellido, qui va creuar la meta 23 segons més tard en la posiciñó 293 i Ramon Aranda, que es va quedar enrera, va acabar el 315 amb una marca de 6h 31min 40s.

Avui, segona etapa amb 103,32 quilòmetres d'especial entre Boudnib i Talsint.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT