PUBLICITAT

La Massana Cómic tanca amb un balanç «excel·lent»

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un espectador al Saló de la Massana Còmic, aquest cap de setmana Foto: TONY LARA

El Saló La Massana Còmic va tancar ahir al vespre amb un balanç que el president de l'Associació Andorrana del Còmic, l'Animació i la Il·lustració (ARCA), Joan Pieras, ha puntuat com «excel·lent», i és que assegura que s'han superat les expectatives «tant pel que fa a l'assistència com per la qualitat», va explicar a l'ANA. Pieras va destacar que el dia de més afluència de visitants va ser el dissabte, quan els autors van estar al saló signant els seus còmics i quan es van oferir la conferència sobre Tadeo Jones, on es van projectar en primícia algunes imatges del llargmetratge que s'estrenarà al 2012, i la de Paco Roca sobre El invierno del dibujante, que va comptar amb el testimoni d'un besnét dels fundadors de l'Editorial Bruguera.

Des de divendres al vespre i fins a ahir el saló La Massana Còmic ha estat obert al públic, i ha rebut la visita de molts interessats, amb gent procedent d'Andorra però també de França, Barcelona o Madrid, segons va indicar el president de l'ARCA. Encara que no es tenen xifres exactes Pieras va xifrar en més de 1.000 les persones que es van acostar a la Massana Còmic aquest cap de setmana.

A banda de les exposicions, els dos punts que assegura Pieras que han estat èxit d'aquesta edició són els dibuixants que van estar signant llibres dissabte a la tarda i les conferències. Gràcies a la signatura de còmics, Pieras va informar que han venut «moltíssim» i que fins i tot van esgotar alguns dels còmics que havien portat.

La conferència d'Enrique Gato i Nicolás Matji que van parlar sobre el curtmetratge de Tadeo Jones, amb el que van guanyar un premi Goya, va tenir un punt afegit pel fet que els convidats van obsequiar els assistents amb unes imatges en primícia del llargmetratge que estrenaran al 2012. La conferència de Paco Roca sobre El invierno del dibujante, també va comptar amb una sorpresa, que va ser l'assistència d'un besnét dels fundadors de l'Editorial Bruguera, i que va explicar la seva experiència personal.

Així, Pieras considera que la puntuació a més de ser excel·lent, ha estat per sobre d'aquesta qualificació pel que fa al contingut i a la qualitat d'aquest. Per l'any vinent, el president de l'ARCA ja ha avançat que ja ha fet diferents contactes al Saló de Barcelona per l'edició de l'any que ve.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT