PUBLICITAT

Detinguts dos joves per diversos actes vandàlics

  • Els implicats, un resident de 18 anys i un andorrà de 20, estan a la Comella
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una de les jardineres fetes malbé per un acte vandàlic Foto: POLICIA

La Policia va detenir el passat divendres dos joves com a presumptes autors d'actes vandàlics al centre d'Escaldes-Engordany. Els fets van ocórrer la matinada del 6 de maig, quan els joves haurien danyat diverses papereres i jardineres de l'Avinguda Carlemany, i haurien trencat cables, llums, interruptors i bústies de dos immobles del mateix carrer, a més d'haver buidat dos extintors en un garatge i trencat retrovisors i renta parabrises de quatre turismes. La Policia va informar ahir que els dos joves ja són coneguts perquè tenen nombrosos antecedents i que ambdós van ingressar al Centre Penitenciari de la Comella.

La matinada del 6 de maig, una mica abans de les sis de la matinada, un veí va avisar el Cos de Policia que dos joves estaven causant danys a l'entrada d'un establiment comercial de l'Avinguda Carlemany. Els agents de la Policia es van acostar al lloc i durant el recorregut ja van constatar danys al material urbà, i van trobar un dels joves, resident colombià de divuit anys, que coincidia amb la descripció que havia fet l'informant per via telefònica, al que van interrogar. L'altre jove, andorrà de vint anys, va ser detingut el mateix dia cap a les 14:30 hores.

La Policia va informar que sis dels nou perjudicats pels actes vandàlics han cursat denúncia, i que es calcula que els danys podrien ascendir a més de 7.000 euros. Els dos joves van ser detinguts el mateix dia i posats a disposició judicial el passat dissabte, i posteriorment van ingressar al Centre Penitenciari de la Comella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT