PUBLICITAT

Ribeiro cau en la primera ronda al Campionat d'Europa de Zuric

EL PERIÒDIC
ZURIC

Tània Ribeiro no va poder superar la primera eliminatòria en la modalitat de kumite, en el Campionat d'Europa que es va disputar durant el cap de setmana a Zuric (Suïssa).

La lluitadora andorrana va haver d'enfrontar-se amb la rumana Sandu, tercera d'Europa i també del món que la va superar per un 2-0. La lluitadora rumana va perdre en la segona ronda contra una croata i per tant Ribeiro no va poder repescar.

L'andorrana va viatjar a Zuric en companyia del seleccionador Federico Fusaro i de Luis Ihgnacio Gómez, en qualitat d'àrbitre representant del Principat.

Jèssica Frau va guanyar la medalla d'or en la categoria de més de 78 quilograms, en les semifinals del Campionat de França absolut disputat ahir a Céyrat i per tant disputarà la final. La lluitadora de l'Hantei va guanyar en la primera ronda Sophie Coulais, en la segona Adeline Benne i en la final Priscillia Bourhis per ippon.

A més Laura Sallès, tercera l'any passat en menys de 63, es va haver de conformar amb la novena posició en perdre en la primera ronda, i caure en la segona de la repesca. I per últim Alda Babi, en menys de 57, va perdre en la primera ronda i en el primer combat de la repesca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT