Una sortida de pista i una victòria per als Vinyes

• El Jarama va acollir la segona prova de la Copa d'Espanya de Resistència
MADRID

Joan i Amàlia Vinyes, al podi d'ahir del circuit del Jarama Foto: FOTO ESPORT

La participació de Joan i Amàlia Vinyes en el segon míting de la Copa d'Espanya de Resistència 2011 (CER), disputat al circuit de Jarama, va tenir sensacions oposades durant la jornada decisiva. Mentre a la primera carrera Amàlia es quedava a l'inici de la segona volta atrapada a l'escapatòria de final de recta, a la següent el triomf no se'ls va escapar als pilots andorrans, completant una gran actuació que els va portar a dominar la carrera de principi a fi i a protagonitzar, en aquest cas Joan, la millor volta d'aquesta cursa amb un crono de 1min 44,137s. També cal destacar, el millor crono absolut que va aconseguir Joan en els entrenaments oficials, sent a més l'únic pilot que va baixar d'1min 43s a la volta ràpida.

Amàlia va prendre la sortida a la primera carrera però la seva participació va ser molt curta. A l'inici de la segona volta, Carlos Ezpeleta la va treure de la pista a final de recta. «Em vaig adonar que portava diversos rivals per darrere, vaig apurar la frenada al màxim i en intuir que un s'havia passat vaig intentar deixar-li via lliure per la meva dreta, però no va ser suficient i em va arrossegar fins a fora de la pista copejant la meva roda davantera del mateix costat. En intentar tornar a la pista em vaig adonar que m'havia quedat sense direcció». Els tècnics de Baporo Motorsport van treballar ràpid i Joan va poder ocupar la seva posició a la graella de sortida de la segona carrera. En aquesta ocasió la prova es va desenvolupar sense sobresalts: Joan va encapçalar el grup des del moment inicial i fins al final, per sumar una nova victòria.