PUBLICITAT

Les sevillanes tornen a ocupar l'envelat lauredià

  • A la Feria de Primavera es poden tastar els plats típics de la gastronomia andalusa
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Unes dones ballen sevillanes a l'envelat de Sant Julià Foto: ANA / N. M.

L'envelat del Prat Gran de Sant Julià de Lòria acull una vegada més, aquest cap de setmana, la Feria de la Primavera. És la sisena edició d'aquesta festa tradicional andalusa i per això s'ha ambientat tot l'espai amb motius que recorden a la terra i els visitants s'han vestit amb les robes típiques. El plat fort d'aquest esdeveniment va ser el concert de Francisco Amat amb què es va inaugurar la Feria el divendres a la nit. El president de l'Associació Al-Andalus, Juan Rodríguez, va assegurar que l'artista és «molt bo». Els balls d'Ana Sánchez també van amenitzar la primera nit de la Feria. Ahir hi va haver el lliurament de premis de sevillanes i va actuar el Terceto Grandalla.

Durant les vetllades, tant de divendres com d'ahir, es van poder degustar els productes típics d'Andalusia com el pescaito frito o el rebujito. I aquest migdia encara s'hi podrà ser a temps de tastar-los. Una paellada popular servirà per cloure aquesta sisena edició de la Feria de Primavera aquest migdia. En aquesta edició, no hi ha hagut lloc per a la ja tradicional desfilada de vestits tradicionals.

El conseller de Turisme de Sant Julià de Lòria, Enric Naudi, es va mostrar molt satisfet que la parròquia pugui acollir de nou aquest esdeveniment que considera que ja està consolidat. Va afegir que «suposo que estan contents amb nosaltres, perquè ja no tenen el local de l'associació aquí però continuen volent celebrar aquí la fira». Naudi ja va manifestar amb anterioritat que «no es tracta d'una celebració de caràcter endogàmic, sinó oberta a tothom com ha succeït en edicions anteriors en què ha estat tot un èxit».

En l'acte inaugural hi van participar el cònsol menor de la parròquia, Enric Sangrà, el conseller de Turisme de Sant Julià de Lòria, Enric Naudi, i el president de l'Associació Al-Andalus, Juan Rodríguez, que van tallar la cinta per donar pas a la celebració.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT