El BP cau a Zamora i acaba en una setena i indesitjada posició

• L'equip de De la Rosa iniciarà el ?play-off' contra el Ribera de Navarra
ZAMORA

Ludo topa amb un jugador del Tobarra en el partit de fa dues setmanes al poliesportiu d'Andorra Foto: ÀLEX LARA

L'objectiu de la temporada ja està complert perquè el BP s'ha classificat per al play-off d'ascens a la divisió d'Honor però l'última jornada, la d'ahir, va ser un desastre per a l'equip que entrena Xavier de la Rosa. Un desastre perquè va perdre a la pista del Zamora per un ajustat 3-2, el Burela va golejar a casa el Brihuega i això suposa que el conjunt tricolor baixa a la setena posició, la que no desitjava ningú perquè això comporta creuar-se amb el Ribera de Navarra, el màxim favorit, en el primer encreuament del play-off.

I el partit en sí a Zamora va ser d'aquells d'hemeroteca. El sistema defensiu del conjunt lleonès es va imposar al joc atrevit tricolor. Així de clar ho deia De la Rosa a l'acabament del matx: «És el que té tenir jugadors de Divisió d'Honor com Carlos Alberto», autor de dos gols. Perquè el Zamora va viure de tancar-se a la seva mitja pista i gairebé renunciar a l'atac si no era a pilota aturada o seleccionant en moments puntuals sortir al contraatac. Però amb aquests homes desequilibrants de què parlava el tècnic andorrà va ser capaç de sumar els tres punts.

També va complicar les coses anar amb el marcador en contra des del minut 7, que va marcar Carlos Alberto i després d'una primera part que va acabar així, amb un 1-0, perquè l'Andorra va fallar mil i una ocasions. Per acabar de minar la moral del BP Saúl va fer el segon gol local al minut 22 que complicava encara més les coses.

Nacho va retallar diferències al minut 33, va donar esperances de remuntada... però van durar segons. Perquè només treure del mig de la pista de nou Carlos Alberto va marcar el 3-1 que tornava a caure com una llosa. Fins al final el BP va continuar igual però tenia perduda la batalla psicològica i tot i que Paulinho va tornar a recuperar les poques esperances que quedaven fent el 3-2, ja era massa tard.