L'Andorra liquida el clàssic contra la Seu amb un 4-0

• L'equip tricolor dorm a dos punts de l'Almacelles, que juga avui a Solsona
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Cristian, autor de dos gols, contra el Guissona. Foto: TONY LARA

Ahir hi havia clàssic a Aixovall i sota una pluja suau però incessant durant els 90 minuts el FC Andorra va liquidar el partit contra la Seu d'Urgell amb bon futbol i una golejada per 4-0 tan severa com l'aconseguida en la primera volta (2-6), amb Cristian Martínez de nou determinant: si allà havia fet el primer hat-trick de la seva carrera esportiva ahir en va fer dos. Amb aquests tres punts el conjunt que entrena Richard Imbernón ha dormit aquesta nit a dos punts del líder Almacelles, que juga aquesta tarda a Solsona.

L'aiguat va ajudar als tricolors a treure més profit del joc de toc, amb el camp ràpid. La Seu va demostrar des del primer minut que volia la pilota tant com l'Andorra, però la millor qualitat tècnica tricolor ho va impedir, cosa que donava molt avantatge per endur-se el triomf.

Les ocasions, això sí, van trigar en arribar però en la primera amb certa claredat Marc Pujol va assistir per sobre de la defensa a Ayala, que entrava com un llamp a dins de l'àrea i tal i com li venia la pilota la va engaltar amb la cama esquerra, la dolenta, per fer l'1-0 a la mitja hora de joc. El gol va donar la tranquil·litat necessària per jugar amb menys pressió i abans del descans un clar penal sobre Pujol el va materialitzar Cristian per fer el 2-0.

En la segona part l'Andorra va incrementar la intensitat defensiva, pressionant més a dalt amb marcatges individuals que dificultaven la sortida de la pilota de la Seu.

Això va fer que els alturgellencs no arribessin a la porteria de Ferran Pol i l'Andorra continuava generant i generant ocasions fins que Cristian va marcar el tercer. Tot un golàs després d'una passada a l'espai de rabona de Rieraal minut 72. I al 77 el propi Riera va culminar la golejada amb una jugada que va començar des de la banda i després d'avançar cap al mig va xutar al pal llarg per fer el 4-0 final. Ara, a esperar l'errada de l'Almacelles.