Dani Garcia es retroba amb la victòria al Vila d'Andorra la Vella

• Risco perd en la final de més de 90 quilos, i Guilló cau a les semifinals de menys de 73
ESCALDES-ENGORDANY

Dani Garcia, durant un dels combats de la categoria de menys de 63 quilos, ahir al Vila d'Andorra al Joan Alay Foto: TONY LARA

la 20a edició del Trofeu Internacional Vila d'Andorra la Vella va tenir molt bons resultats pe als lluitadors andorrans tot i les absències de les judokes femenines que estaven classificades per a les semifinals del Campionat de França.

En concret cal destacar el resultat i l'actuació de Dani Garcia en la categoria de menys de 66 quilograms. El judoka del club Hantei es va retrobat amb la victòria després d'una competició perfecta i guanya moral després de tants problemes amb les lesions en els darrers dos anys. En la lligueta de classificació va guanyar tots els seus combats, va passar a les semifinals com a primer de grup i tant aquest combat com el de la final els va guanyar amb autoritat per endur-se el títol.

Èric Risco en més de 90 quilos va quedar segon en la lligueta de classificació, en la qual va perdre només unb combatcontra el que després li va guanyat a la final, que és el campió d'Espanya Universitari. En la mateixa categoria Paco Serra també va quedar segon de la seva lligueta i va perdre a les semifinals, eliminat pel que seria futur campió, per aconseguir un també meritori tercer lloc

En menys de 73 Jordi Guilló va guanyar la seva lligueta plantant-se a quarts de final on també va guanyar i va caure a les semifinals contra el judoka del Moià David ROCA.

Per últim Sandra Olivé va finalitzar la tercera en la categoria de menys de 57 quilos de tres lluitadores i va perdre els dos combats.