PUBLICITAT

El VPC es juga a una carta el títol i el retorn a Tercera Federal

  • El BP Andorra tanca la fase regular a Zamora amb la intenció de mantenir la privilegiada quarta posició
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Dissabte carregat d'esport al Principat amb cites per tots els esports d'equip, excepte per al River Andorra, que segueix preparant les semifinals del play-off d'ascens. La cita més important és a Tolosa, on el VPC es juga el retorn a la Tercera Federal.

El Club de la Vallée du Girou, a Pechbonnieu, al nord de Tolosa, acull avui a partir de les 20.00 la final del Campionat Migdia Pirineus Honor, partit que també donarà el bitllet per pujar a la Tercera Federal francesa. En plena lluita hi serà el VPC Andorra, equip que ha demostrat durant tota la temporada a Honor que està a un altre nivell que la resta, però que ara tindrà al davant un Saint Sulpice que ha demostrat també tenir mèrits suficients com per poder tenir opcions per l'ascens i el títol. Així doncs, les forces semblen igualades, però la justícia del rugbi hauria d'estar de part d'un VPC Andorra que ha lluitat moltíssim per arribar a aquest punt i tornar a la categoria que li pertoca. El club ha posat a disposició de l'afició un autobús per acompanyar l'equip en la cita més important de la temporada.

Avui acaba la fase regular de la Divisió de Plata amb un partit clau per al BP Andorra, que ocupa la quarta posició i la vol mantenir sigui com sigu per beneficiar-se al play-off. L'Arcebansa Zamora, que és 7è amb dos punts menys que els andorrans, és el rival. Quatre equips lluiten per la quarta posició, perquè el BP suma 59 punts, el Gáldar Gran Canaria altres 59, i tant CD Burela com Arcebansa Zamora en tenen 57. El partit serà a les 18.00 al pavelló Ángel Nieto.

L'obligació del FC Andorra és guanyar avui a Aixovall (16.00) contra la Seu d'Urgell. El duel sembla de cara per als andorrans, però cal recordar que els urgellencs van estar golejats pels tricolors en el partit de la primera fase de la Lliga al Municipal de la Seu. El matx d'avui serà l'últim de l'Andorra a casa, perquè després sortirà a Balàfia i Linyola, i l'últim matx a casa del líder EFAC Almacelles. Precisament l'Almacelles rep aquesta jornada el Solsona. No és un partit fàcil per ells, i l'Andorra espera guanyar i que el líder perdi. Per somiar amb el lideratge.

Avui i demà el pavelló Joan Alay acollirà la 20a edició del Torneig Internacional Vila d'Andorra la Vella, una cita en la qual es podrà veure en acció tots els representants andorrans que seran als pròxims Jocs dels Petits Estats que es disputen a Liechtenstein. Tot comença avui a les 15.30 amb les categories júnior-sènior masculina i femenina, amb els pesos -52kg, -57kg i -63kg en categoria femenina, i -60kg, -66kg, -73 kg, -81kg, -90kg i +90kg en masculina.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT