PUBLICITAT

Decomissats 8.051 euros de tabac i 3.556 euros de perfums en 4 operacions

  • L'espai de la roda de recanvi i el doble fons del vehicle, principals amagatalls
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Uns cartrons de tabac amagats. Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va decomissar el passat dimecres diverses quantitats de tabac de contraban valorat en 8.051 euros en el decurs de tres operacions efectuades a la duana de la Farga de Moles. El mateix dia els agents van decomissar perfums valorats en 3.556 euros.

Concretament, es van decomissar 2.060 paquets de tabac de contraban i 4.400 grams de picadura de tabac. El primer decomís es va produir a les dues de la tarda durant la inspecció a un Alfa Romeo amb matrícula francesa, conduït per O.M., de 48 anys i amb residència a França. Els agents van trobar 80 paquets de tabac de la marca Camel i 4.400 grams de picadura de tabac amagats a l'interior de l'espai destinat a la roda de recanvi. El valor de la mercaderia és de 833.40 euros.

La segona intervenció es va produir a les 17.30 hores quan els agents van trobar també a l'espai destinat a la roda de recanvi d'un Seat Altea amb matrícula espanyola, 750 paquets de tabac de diverses marques, valorats en 3.016,50 euros. El vehicle era conduït per N.G., de 26 anys i amb residència a València.

La darrera actuació es va dur a terme a les 19.30 hores durant el control a un Seat Toledo amb matrícula espanyola. Els agents van trobar 1.230 paquets de tabac de contraban amagats en un doble fons del vehicle, conduït per E.S.B., de 46 anys i amb residència a la Seu d'Urgell. La mercaderia està valorada en 4.401 euros.

Els agents de la Guàrdia Civil van decomissar el mateix dia 42 pots de perfumeria i perruqueria durant el control a un vehicle a l'interior de la duana de la Farga de Moles. Els agents van trobar la mercaderia, valorada en 3.556 euros, a l'interior d'un Citröen Saxo amb matrícula espanyola conduït per C.P., de 22 anys, nacionalitat romanesa i amb residència a Madrid.

Per tot plegat, els agents van aixecar les corresponents quatre actes de decomís de contraban i la mercaderia va quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT