PUBLICITAT

Aposta per fer un circuït de renom i unir-lo amb la carretera

  • El comú proposarà a l'ACA diversificar l'activitat per a l'estiu
P. G.
ENCAMP

Periodic
Visita d'autoritats i membres de l'ACA al circuit Foto: TONY LARA

El proper dilluns el cònsol d'Encamp, Miquel Alís, proposarà al president de l'Automòbil Club Andorra (ACA), Josep Maria Cases, com a empresa concessionària, la diversificació d'una sèrie d'activitats per al circuït del Pas de la Casa. La iniciativa va lligada a la intenció que es té des del comú de convertir aquest circuït «en un referent en l'àmbit europeu». Fins i tot, Alís va proposar que la carretera del Cap del Port podria habilitar-se per acollir junt al circuït algun tipus de competició, «això sí sense fer pagar al públic en general el pas que hauria de ser obligatori pel túnel d'Envalira», va apuntar.

Alís va explicar que ja es va demanar que l'ACA a més de les grans competicions que se celebren com l'Andros, G.Sèries-BPA, i la Supermoto, hauria d'ampliar l'activitat per a temporades com l'estiu. Segons el cònsol encampadà han estat vàries les empreses que han proposat aquesta diversificació en activitats concretes com el kàrting, la neu sobre l'asfalt, la presentació de marques de vehicles, així com la conducció de vehicles d'alta gamma, i inclòs animacions no relacionades en el motor.

Alís va explicar que aquestes iniciatives seran proposades perquè les pugui assumir l'ACA, com a associació concessionària, però que també es podrà assumir conjuntament amb les empreses que ho han aportat. «El problema pot venir si l'ACA no vol assumir-les, perquè és ella qui té la concessió», va puntualitzar Alís.

Amb tot el cònsol encampadà va recordar que el Govern té el compromís d'enquitranar la part de l'aparcament tal i com va reclamar l'organització de l'Andros. Una obra que reiterarà al ministre que es faci càrrec del nou executiu.

PATROCINI PER A LA SUPERMOTO / La competició de la Supermoto que se celebrarà en aquestes instal·lacions tindrà un cost de 130.000 euros. D'aquests 50.000 euros seran costejats per Andorra Turisme i la resta haurien de ser pagats pel comú. Tot i això, Alís va manifestar que es preveu buscar patrocinadors de la prova perquè el cost del comú no sigui tant elevat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT