PUBLICITAT

El Govern demana al SAAS que Bonet retorni al lloc que ja tenia

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'encara titular de Salut, Benestar i Treball, Sílvia Bonet Foto: ÀLEX LARA

El Consell de Ministres va acordar ahir demanar al Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) que l'actual ministra de Salut, Benestar i Treball, Sílvia Bonet, torni al lloc de treball que ocupava a l'ens parapúblic abans de ser nomenada ministra l'any passat. L'acord del Govern es pot interpretar com un intent de tancar la polèmica en què en els darrers dies s'ha vist immersa l'encara ministra en funcions referent al seu futur professional.

En un breu comunicat,el Govern va informar ahir que, a proposta del ministre d'Economia i Finances i cap de Govern en funcions, Pere López, el Consell de Ministres va acordar demanar al SAAS que Bonet es reincorpori al seu lloc de treball original. En el mateix comunicat, l'Executiu socialdemòcrata afirmava que en cap sessió ordinària o extraordinària «ni s'ha plantejat ni hi ha hagut cap acord pres del propi Consell de Ministres relatiu a la situació laboral de la senyora Bonet».

Segons informacions publicades a principis d'aquesta setmana, Bonet hauria planificat un retorn al SAAS però no al mateix lloc de treball que tenia, el d'enfermera d'assistència domiciliària, sinó en un de rang superior. Poc després, tant el SAAS com fonts de l'Executiu van corregir aquesta informació, explicant que si bé Bonet es reincorporaria a un lloc de treball diferent –sembla que l'encara ministra havia demanat estar apartada del públic, com a mínim, durant un mesos– continuaria cobrant el mateix i tenint la mateixa consideració laboral. L'anunci d'ahir, però, va encara més enllà, ja que el Consell de Ministres demana al SAAS que Bonet retorni al lloc de treball que ja tenia, un gest amb el qual l'Executiu espera tancar la polèmica generada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT