PUBLICITAT

Martí jurarà com a cap de Govern el 12 de maig

  • El debat d'investidura s'iniciarà dimarts, a la nova seu del Consell General
E. A.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
A l'esquerra, Ladislau Baró. A la dreta, Jaume Bartumeu, ahir. Foto: TONY LARA

El debat d'investidura de Toni Martí com a cap de Govern començarà dimarts vinent, a les 10 del matí, a la nova seu del Consell General, i culminarà dijous dia 12, amb el jurament de Martí a Casa de la Vall. Així ho va acordar la Junta de Presidents, a la reunió que es va celebrar ahir a la tarda i que va comptar amb la participació dels presidents dels dos grups parlamentaris –Ladislau Baró per DA i Jaume Bartumeu pel grup socialdemòcrata–, així com dels membres de la Sindicatura: el síndic general, Vicenç Mateu; la subsíndica general, Mònica Bonell, i els secretaris, Carles Ensenyat i David Ríos.

La Junta de Presidents va fixar el calendari de les pròximes sessions dels Consell General. Un calendari que estableix que dimarts vinent, 10 de maig, començarà el debat d'investidura del nou cap de Govern. L'endemà serà el torn de rèplica dels grups parlamentaris i posterior votació i, finalment, el 12 de maig, Toni Martí jurarà el càrrec.

Tot i que el debat del Consell General tindrà lloc a la nova seu –ahir mateix la Junta de Presidents va assignar els escons a cadascun dels consellers–, el jurament de Martí es farà a l'edifici tradicional, és a dir, a Casa de la Vall.

Vives rep els síndics / El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va rebre ahir la visita institucional del síndic i la subsíndica, com a representants del Consell General de la sisena legislatura, recentment constituït.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT