El FEVE Oviedo sorprèn el Tíjola 76-75 i força el quart partit

• Només el River signa el passi a la següent ronda del 'play-off'
ESCALDES-ENGORDANY

La tercera jornada dels quarts de final del play-off d’ascens a la LEB Or va deixar com a únic equip classificat el BC River Andorra, gràcies al 3-0 de la sèrie davant del Plasencia Extremadura. El rival dels andorrans en semifinals encara no es coneix, perquè el Promobys Tíjola va caure 76-75 en el tercer partit contra el FEVE Oviedo, en partit disputat a Astúries, i ara hi haurà un quart enfrontament (2-1).
Els asturians es van imposar per la mínima a un Tíjola que és sense dubte el favorit per acompanyar el River en la sèrie de semifinals.
EL MALLORCA ARRASA / En les travesses per ser a la final d’aquest play-off sonen amb força dos equips. Un és el River, i l’altre és el Iberostar Bàsquet Mallorca. De fet, els mallorquins s’han vist relegats a haver de lluitar per un quart enfrontament perquè l’eliminatòria estava empatada a un contra el Fontedoso Ávila. Tot i això, els castellans van claudicar ahir clarament davant del potencial balear. El Bàsquet Mallorca va fer un partit tan seriós en tots els aspectes que va deixar el Fontedoso enfonsat. 59-91 va ser el resultat, contundent i clar, que deixa la moral molt tocada als d’Àvila, i pels núvols el Mallorca.
En l’altre duel de la sèrie de quarts de final, l’ADT Tarragona va caure derrotat a casa seva contra el PRat Joventut amb un altre marcador clar, tot i que sense tanta contundència. 56-71 per als barcelonins, que aconsegueixen reduir distàncies i posar l’eliminatòria 1-2 i encara deixar-la oberta. Divendres, nova cita per a tots, excepte per al River, que entrenarà esperant rival. O no.