PUBLICITAT

Andorra exposa la seva oferta turística al País Basc

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Andorra Turisme va presentar ahir la seva oferta turística d'estiu al País Basc, davant de la premsa local. L'encarregat d'exposar les novetats pel proper estiu va ser el director d'Andorra Turisme, Alexandre Andrés. En relació amb la temporada turística 2010, Andrés va confirmar la importància del mercat espanyol per al Principat, ja que Espanya va ser el principal emissor de turistes el 2010. En aquest sentit, Andorra va rebre l'any passat uns cinc milions de visitants procedents d'Espanya, dels quals 1.400.000 van pernoctar al el país, registrant-se així un creixement de l'1%.

El Govern va explicar en un comunicat que dins del mercat nacional espanyol, Catalunya, Madrid, Aragó i el País Basc són els tres mercats prioritaris per a Andorra, que va registrar el 2010 l'arribada de 20.000 turistes bascos. En aquest sentit Andorra Turisme espera que aquestes xifres s'incrementin aquest any i ha organitzat per primera vegada un workshop pensat per a agents turístics bascos.

Amb aquesta acció es pretén també facilitar els contactes i les reunions de negocis entre els professionals andorrans i els bascos, els cantàbrics i els navarresos presents a la trobada. El workshop es desenvolupa a l'hotel Barceló Nervión de Bilbao.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT