Cardelús posa l'objectiu al Campionat del Mediterrani

• L'equip Cardelús Racing Team es presenta oficialment al Buda Espai

Xavi Cardelús, amb la seva moto, ahir al Buda Espai Andorra Foto: TONY LARA

El Cardelús Racing Team es va presentar ahir al Buda Espai Andorra amb la pretensió de fer una campanya de motociclisme de 125cc molt completa i amb la vista posada fonamentalment en el Campionat del Mediterrani de Velocitat.

L'equip Cardelús Racing està format pels joves germans Xavi i Andrea Cardelús, a més del pare Xavier Cardelús Maestre, Lluís Juarez, cap d'equip de TNR Competición, i Ángel Carmona, enginyer d'Ecocard. Carmona té un passat interessant, ja que va ser enginyer tècnic en l'equip del desaparegut Ricardo Tormo.

El Xavi Cardelús té dotze anys i va començar a córrer l'any 2007 a la Promo Raac 70, participant en algunes de les carreres. Al 2008 va fer gairebé tota la temporada de Promo Raac 70 i també algunes proves del Campionat de Catalunya de Velocitat, mentre que al 2009 la seva germana Andrea, també pilot de motos, va córrer algunes carreres de la Promo Raac 70. L'any 2010 els dos germans van disputar el Campionat de Catalunya, el Campionat del Mediterrani de Velocitat i el Metodes amb una Conti 80. Al final de temporada, al Motorshow de Zuera, tant Andrea com Xavi van fer podi, classificant-se ella tercera i ell segon.

El Campionat del Mediterrani de Velocitat és el gran objectiu de la temporada. La competició per al Cardelús Racing Team ja ha començat, però continuarà segons el calendari el pròxim 22 de maig a Alcarràs 1. Després la cita del conjunt andorrà serà el 12 de juny amb el Premi de Parcmotor Castellolí (Motodes), per seguir al juliol, el dia 3, amb el Mediterrani de Velocitat al Circuit de Catalunya. El 17 del mateix mes, la cursa d'Albacete (Motodes), i el 7 d'agost el Mediterrani a Parcmotor 2 Castellolí. Després, al setembre, Alcarràs 2 i Cartagena, a l'octubre Mediterrani a Albacete i Comunitat Valenciana, i la cita final del Mediterrani, encara amb data per determinar, però ja a final d'any.